despre noi

Racireterasa.ro este primul magazin online din România dedicat întregii familii, cu produse pentru curte, pentru răcirea exterioara a teraselor, a curților, a foișoarelor și a locurilor de joaca, a piscinelor și a barurilor de pe plaja.

Magazinul nostru online www.racireterasa.ro te invita să descoperi cum viață alături de cei dragi, în curte, în foișor sau în terasa, este extrem de plăcuta chiar și în zilele caniculare de vara, folosind produse profesionale , cu un design minimalist, produse menite să aducă o oaza de răcoare la tine în curte.

Noul concept de răcire exterioara prin pulverizarea apei aduce în România o serie de produse menite a aduce răcoare în timpul zilelor de vara pentru zonele în care sunt montate.
Gama noastră de produse conține sisteme de răcire exterioara pentru terase, curți, foișoare, restaurante, baruri, plaje, sisteme de răcire care se pot monta extrem de ușor de către beneficarii finali, fară a avea nevoie de scule dedicate sau echipe specializate de montaj.

Racireterasa.ro suntem noi, societatea SC CIPEC SRL care exista pe piață din Romania din anul 1991.  Societatea noastră activează în domeniul încălzirilor în pardoseala iar de circa 10 ani în domeniul răcirilor exterioare prin pulverizarea apei.
Aceasta ramura noua a activității noastre a apărut datorita plăcerii și dorinței noastre de a ne petrece cât mai mult timp în natura, în curte, chiar și în timpul zilelor extrem de călduroase de vara.

În magazinul nostru online vei găsi numai produse pe care noi înșine le-am alege!

Racireterasa.ro este o afacere bazata pe experiență noastră profesionala în industria sistemelor de răcire exterioara.
Magazinul online Racireterasa.ro a pornit de la ideea că foarte multe familii s-au mutat la case, în oraș sau în afara orașului, case unde și-au construit o oaza de liniște : o curte, o terasa sau un foișor în care să se poată relaxa. Având în vedere fenomenul de încălzire globala, temperaturile exterioare tot mai ridicate din timpul verii, singura varianta pentru a te bucura de liniștea terasei și frumusețea curții tale, chiar și în zilele caniculare, consta în montarea unui sistem de răcire exterioara prin pulverizarea apei.
Pentru a putea oferi produse de calitate pentru răcire exterioara am testat, de-a lungul anilor, foarte multe kituri de răcire exterioara, am făcut o selecție a produselor până am ajuns să vă prezentam doar produse pe care noi înșine le-am folosi.

Misiunea noastră este de a-i sprijini pe toți cei care își doresc păstrarea unei armonii intre modul de viață deja existent și schimbările inerente determinate de încălzirea globala.

Te invităm în magazinul nostru online că să vezi gama de produse pentru răcirea exterioara :
– kit de răcire Hobby (răcire exterioara pentru acasă, în curte, la terasa, la foișor etc)
– kit de răcire Profi (kit de răcire cu pompa de înalta presiune pentru terasa restaurant, bar, curte, foișor, plaja etc)
– kit de răcire pentru ferme de animale (răcire padocuri caței, răcire boxe cai, răcire ferme pui, răcire ferme purcei etc)
– kit de răcire și umidificare pentru ciupercării, crame etc.

Suntem pasionați de ceea ce facem și speram să-ți placa oaza de răcoarea creata cu produsele noastre !

Dacă ai întrebări ne poți contacta pe adresa de email office@cipec.ro / cipec_ro@yahoo.com sau ne poți vizita la sediul nostru din Aleea Mizil nr 5, Bl. G18, Sc.F, Ap. 54, Sector 3 – București. Ne poți contacta și telefonic la numerele 0723508498 / 0213455546 / 0723513342

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare